Booke flytur

Ta gjerne kontakt for en prøvetime med instruktør eller utforsk mulighetene for å bli med som passasjerer. Kanskje en gavetur i sjøfly kan være en passende overraskelse til en flyinteressert?

Flygningen i Kilen Sjøflyklubb er på hobby-basis og ikke kommersielt. Dermed er ikke dette noe vi tjener penger på. Driftskostnad per time og vektbegrensning for klubbens fly:

• 2.000kr per time
  • Maksvekt passasjerer er 140 kg for opp til 3 passasjerer, litt avhengig av hvor langt man ønsker å fly

Dersom du har spørsmål angående instruksjon og sjøflyutsjekk i Kilen Sjøflyklubb, ta direkte kontakt med en av våre instruktører.

Gi en kort beskrivelse av hva du ønsker i kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt så raskt som mulig.