Booke flytur

Opplev gleden ved å fly sjøfly

Flyklubber, flyskoler og andre organisasjoner som ønsker å fremme allmennflyging og luftsport, har anledning til å fly introduksjonsturer med publikum i et begrenset omfang.

Ta gjerne kontakt for en prøvetime med instruktør eller utforsk mulighetene for å bli med som passasjerer. Kanskje en tur i sjøfly kan være en passende gave til noen du vil overraske?

Flygningen i Kilen Sjøflyklubb er på hobby-basis og ikke kommersiell. Dermed er ikke dette noe vi tjener penger på. Timesprisen varierer fra 2.500 kroner til 5.000 kroner avhengig av hvilken flytype som velges, som igjen bestemmer hvor mange passasjerer (opptil 3) som kan medbringes.

Vi kan ikke garantere et tilbud, men gi en kort beskrivelse av hva du ønsker i kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt så raskt som mulig. Dersom du har spørsmål angående instruksjon og sjøflyutsjekk i Kilen Sjøflyklubb, ta direkte kontakt med en av våre instruktører.

Gi en kort beskrivelse av hva du ønsker i kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt så raskt som mulig.