Flyplassinformasjon

Lys: Ingen

Bakketjeneste: Ingen

PPR: Påkrevet, kontakt Styreleder

Inn og utflyging fra sjøflyplassen

Utflyging bane 07

Etter avgang skal det flys syd for gravlunden til LYSAKERFJORDEN og deretter til NESODDTANGEN. Overflyging av gravlunden er forbudt.

Utflyging bane 25

Etter avgang skal det flys mot Sandvika og svinge til venstre ut Gåsøsund mot GÅSØYA. Hvis planlagt kurs senere er mot nord eller vest skal det klatres i retning SLEMMESTAD til 2000′ før overflyging av Sandvika. Overflyging av sykehuset bør unngås.

Landing bane 07 / 25

Innflyging skal skje via sjekkpunktene LYSAKERFJORDEN, NESODDTANGEN eller GÅSØYA i 1500′.

Det kan flys parallelt med banen på sydsiden for inspeksjon av landingsområdet og valg av baneretning, det benyttes venstre landingsrunder for bane 25 og høyre landingsrunder for bane 07. Ved landing på bane 25 skal overflyging av gravlunden unngås ved å fly på sydsiden av den, og det gamle tårnet på Fornebu skal overflys med minimum 800′. Overflyging av gravlunden er forbudt.

Beredskap

Sjøflyplassen har bergingsbåt med påhengsmotor på tralle i hangaren. Båten skal raskt kunne sjøsettes ned rampen fra hangaren. Instruks for bergingsbåt er oppslått på veggen i hangar.

Følgende utstyr er tilgjengelig:

• CO2 apparat i forbindelse med bensinanlegget
  • Pulverapparater i klubblokalet og hangaren
  • Ett sett brannhansker
  • Førstehjelpskoffert i klubblokalet